Prostředky ochrany subjektivních práv ve veřejné správě - jejich systém a efektivnost - Skulová, Soňa, 1956-; Potěšil, Lukáš, 1982- (Beckova edice právní instituty, 2017)
Práce se zaobírá problematikou subjektivních práv a požadavkem jejich ochrany ve sféře veřejné správy.