GDPR : praktický průvodce implementací - Nezmar, Luděk, 1972- (Grada Publishing, 2017)
Kniha provede procesem zavedení povinného nařízení EU o ochraně osobních údajů známého pod názvem General Data Protection Regulation - GDPR.
Terminologický slovník
Keywords: Evropská unie. -- General Data Protection Regulation; ochrana osobních údajů -- země Evropské unie; personal data protection -- European Union countries; příručky; handbooks and manuals