Jak se (z)rodil eGON : reforma a elektronizace veřejné správy - Felix, Ondřej, 1954-; Kaucký, Jiří, 1973-; Kolář, Jindřich; Krupka, Jaroslav, 1957-; Kučera, Aleš; Langer, Ivan, 1967-; Lukášek, Robert; Malíková, Jana; Pešek, Michal; Sedláček, Vojtěch, 1981-; Stiegler, Petr, 1971-; Šťastný, Vít, 1980-; et al. (CEVRO Institut, o.p.s., 2015)
Práce sleduje počátky elektronické veřejné správy v České republice.
Terminologický slovník
Keywords: elektronická veřejná správa -- Česko; veřejná správa -- Česko; veřejná správa -- reformy; electronic government -- Czechia; public administration -- Czechia; public administration -- reforms; monografie; monographs