Sebráno v podvečer : postřehy v předstihu - hravě i dravě - Zelený, Milan, 1942- (MM publishing, s.r.o., 2017)
Eseje věnované zahraničním i domácím ekonomickým, politickým a společenským problémům.
"Knižní edice Nadace ZET"--Tiráž
Keywords: 21. století; společnost -- 21. století; ekonomie a politika -- Česko -- 21. století; ekonomie a politika -- Spojené státy americké -- 21. století; světová politika -- 21. století; society -- 21st century; economics and politics -- Czechia -- 21st century; economics and politics -- United States -- 21st century; world politics -- 21st century; úvahy; essays