Performance management : cases and exercises - Wagner, Jaroslav, 1977-; Matyáš, Ondřej, 1979- (Oeconomica, nakladatelství VŠE, 2017)
Případové studie a cvičení věnované finančnímu a manažerskému reportingu, řízení a alokaci nákladů nebo využití manažerského účetnictví pro rozhodování.
Nad názvem: University of Economics, Prague, Faculty of Finance and Accounting
Keywords: řízení výkonnosti; corporate performance management; učebnice vysokých škol; praktická cvičení; textbooks (higher); problems, exercises, etc