Performance management : cases and exercises - Wagner, Jaroslav, 1977-; Matyáš, Ondřej, 1979- (Vysokoškolská skripta, 2017)
Případové studie a cvičení věnované finančnímu a manažerskému reportingu, řízení a alokaci nákladů nebo využití manažerského účetnictví pro rozhodování.