Simulation of business activities - Berková, Kateřina, 1984-; Králová, Alena, 1958- (Vysoká škola ekonomická v Praze, nakladatelství Oeconomica, 2016)
Učebnice přibližuje aktivity, které jsou nezbytné pro zahájení podnikání.
Nad názvem: University of Economics, Prague, Faculty of Finance and Accounting
Keywords: fiktivní firma; podnikání; imaginary organization; business; učebnice vysokých škol; praktická cvičení; textbooks (higher); activity books