International business operations - Sato, Alexej, 1952-; Halík, Jaroslav, 1961-; Hinčica, Vít (Oeconomica, nakladatelství VŠE, 2017)
Přehled různých operací, keré se používají v oblasti mezinárodního obchodu.
Na obálce nad názvem: VŠE, Faculty of International Relations
Keywords: mezinárodní obchod; mezinárodní obchodní operace; international trade; international trade transactions; učebnice vysokých škol; případové studie; textbooks (higher); case studies