Pragmatizace logické analýzy jazyka : od analytické k postanalytické filosofii ve 20. století - Vacura, Miroslav (Oeconomica, nakladatelství VŠE, 2017)
Proces transformace analytické filozofie v nový filozofický směr - postanalytickou filozofii.
Na obálce nad názvem: Národohospodářská fakulta VŠE
Keywords: 20. století; dějiny filozofie -- 20. století; filozofie jazyka; analytická filozofie; postanalytická filozofie; jazyková analýza; formální logika; význam (logika); history of philosophy -- 20th century; philosophy of language; analytical philosophy; postanalytical philosophy; linguistic analysis; formal logic; meaning (philosophy); logická analýza jazyka (metoda); monografie; monographs