Pragmatizace logické analýzy jazyka : od analytické k postanalytické filosofii ve 20. století - Vacura, Miroslav (Oeconomica, nakladatelství VŠE, 2017)
Proces transformace analytické filozofie v nový filozofický směr - postanalytickou filozofii.