Hospodářsko-politické záměry prvních československých vlád na pozadí přijatých bankovních zákonů (1918-1925) - Váňa, Daniel (Oeconomica, nakladatelství VŠE, 2016)
Rozbor ekonomicko-politických plánů jednotlivých českosloslenských vlád a rovněž bankovních zákonů z období let 1918-1925.
Nad názvem: Vysoká škola ekonomická v Praze
Na obálce nad názvem: Národohospodářská fakulta
Keywords: 1918-1925; 1918-1930; hospodářská politika -- Československo -- 1918-1930; politické programy -- Československo -- 1918-1930; finanční politika -- Československo -- 1918-1930; komerční bankovnictví -- Československo -- 1918-1930; economic policy -- Czechoslovakia -- 1918-1930; political programs -- Czechoslovakia -- 1918-1930; financial policy -- Czechoslovakia -- 1918-1930; commercial banking -- Czechoslovakia -- 1918-1930; Československo -- hospodářské poměry -- 1918-1930; Czechoslovakia -- economic conditions -- 1918-1930; monografie; monographs