Psychológia pre manažérov - Szarková, Miroslava, 1951- (Wolters Kluwer, 2016)
Úvod do problematiky psychologie řízení.
600 výtisků
Terminologický slovník
Keywords: psychologie řízení; psychologie práce; psychologie osobnosti; psychopatologie; psychology of management; psychology of work; psychology of personality; psychopathology; monografie; monographs