Ekonómia - Lisý, Ján, 1950- (Wolters Kluwer, 2016)
Učebnice přibližuje různá témata a problémy z oboru ekonomie.
Terminologický slovník
Keywords: ekonomie; economics; učebnice vysokých škol; textbooks (higher)