Makroekonomie a ekonomická analýza - Vlček, Josef, 1947- (Wolters Kluwer, 2017)
Cílem publikace je stručné a jasné vysvětlení problematiky makroekonomické rovnováhy, která je v ekonomické teorii vymezována jako výjimečný stav, k němuž ekonomika směřuje nebo od něhož je odpuzována.
Kniha je dostupná také v elektronické podobě
Keywords: makroekonomie; ekonomická analýza; ekonomická rovnováha; macroeconomics; economic analysis; equilibrium (economics); učebnice vysokých škol; textbooks (higher)