Projektivní metody v psychologické diagnostice - Najbrtová, Kristina; Šípek, Jiří, 1950-; Loneková, Katarína, 1978-; Čáp, David, 1980- (Portál, 2017)
Kniha přináší orientaci v dělení projektivních metod i vhled do historie a teoretických východisek jednotlivých metod. Těžištěm textu je však popis a nastínění užití projektivních metod u dospělých osob. Nakladatelská anotace. Kráceno.
Na zadní straně obálky uvedeni autoři: Kristina Najbrtová, Jiří Šípek, Katarína Loneková, David Čáp
Keywords: psychodiagnostika; projekční testy; projekce (psychologie); psychodiagnostics; projective tests; projection (psychology); kolektivní monografie; collective monographs