Stavební zákon s komentářem pro praxi : [stav k 31.8.2013] - Plos, Jiří, 1952- (Grada, 2013)
Kompletní znění stavebního zákona s komentářem na základě právního stavu k 1. 1. 2013, prováděcí vyhlášky k tomuto zákonu a rovněž další související zákony.
Keywords: stavební právo -- Česko; building law -- Czechia; zákony; komentáře; laws; commentaries