Provoz, revize a údržba technických zařízení : vyhrazená technická zařízení elektrická, plynová, tlaková, zdvihací - Šturma, Martin (Grada Publishing, 2015)
Autor objasňuje, co jsou vyhrazená a nevyhrazená technická zařízení, co je provozní dokumentace a jak se tvoří a aktualizuje, jak lze eliminovat bezprostřední i dlouhodobá rizika, jakou odpovědnost nese revizní technik, provozovatel či majitel, kdo je osoba zodpovědná za provoz a jaké jsou její povinnosti, a nakonec jak správně revize objednávat a co po revizním technikovi požadovat. Nakladatelská anotace. Kráceno.