Lži století, které znají jen zasvěcení - Schrang, Heiko, 1969- (Alferia, 2017)
Kniha německého autora nabízí alternativní výklad klíčových témat a událostí 20. a poč. 21. století (fungování velkých bank a Evropské unie, pozadí minulých i současných válek, politické vraždy). Hledá skryté mocenské a ekonomické vlivy.
Přeloženo z němčiny
Keywords: světová politika; světová ekonomika; politická moc; politické intriky; globální vládnutí; konspirační teorie; historické vědomí; world politics; world economics; political power; political intrigues; global governance; conspiracy theories; historical consciousness; pojednání; essays