Směrnice EU z pohledu jejich transpozice a vnitrostátních účinků - Král, Richard, 1963- (C.H. Beck, 2014)
Metody transpozice, výkladu i aplikace evropských směrnic v České republice.
Keywords: evropské právo; směrnice -- země Evropské unie; harmonizace práva -- země Evropské unie; harmonizace práva -- Česko; European law; directives -- European Union countries; harmonization of laws -- European Union countries; harmonization of laws -- Czechia; monografie; monographs