Ochranná a bezpečnostní pásma - Handrlica, Jakub, 1981- (C.H. Beck, 2014)
Rozbor vzniku omezení vlastnického práva k nemovitým věcem, jež vyplývají z existence ochranných a bezpečnostních pásem.
Keywords: ochranná pásma -- Česko; protection zones -- Czechia; monografie; monographs