Čeština pro cizince : úroveň A1 a A2 - Boccou Kestřánková, Marie, 1978-; Štěpánková, Dagmar, 1956-; Vodičková, Kateřina, 1980- (Edika, 2017)
Jazykový kurz (komplet učebnice, cvičebnice a CD-MP3 s nahrávkami) je určena pro studenty, kteří se připravují na zkoušky podle Společného evropského referenčního rámce pro jazyky.
Keywords: čeština; čeština jako cizí jazyk; Czech language; Czech as a foreign language; jazyková úroveň A1 -- jazyková úroveň A2; učebnice; jazykové učebnice, texty, příručky (A); praktická cvičení; textbooks; language textbooks, texts, handbooks (A); problems, exercises, etc