Mezinárodní zdanění příjmů : smlouvy o zamezení dvojího zdanění a zákon o daních z příjmů - Sojka, Vlastimil; Bartošová, Monika; Fekar, Pavel, 1976-; Mašek, Jan; Nešleha, Matěj; Vaňousová, Ivana (Wolters Kluwer, 2017)
Příručka shrnuje základní informace o zdaňování příjmů cizinců v České republice a zahraničních příjmů českých daňových rezidentů. Text vychází z právního stavu k 1. 7. 2017.
"Právní stav publikace k 1.7.2017"--Rub titulní stránky
Kniha je dostupná také v systému ASPI a v elektronické podobě
Keywords: daně z příjmů -- Česko; daně z příjmů -- mezinárodní kontext; dvojí zdanění; dvojí zdanění -- Česko; mezinárodní smlouvy; income tax -- Czechia; income tax -- international context; double taxation; double taxation -- Czechia; international treaties; kolektivní monografie; collective monographs