Krizový zákon : komentář - Vaníček, Jiří, 1973-; Vodehnal, Ondřej, 1991- (Wolters Kluwer, 2017)
Komentované znění krizového zákona na základě právního stavu k 1. 7. 2017.
"Právní stav publikace je k 1.7.2017"--Rub titulní stránky
Přehled souvisejících právních předpisů
Keywords: krizový management -- Česko; civilní ochrana -- Česko; národní bezpečnost -- Česko; crisis management -- Czechia; civil defense -- Czechia; national security -- Czechia; zákony; komentáře; laws; commentaries