Posilování s vlastním tělem : 494krát jinak - Jarkovská, Helena, 1945-; Jarkovská, Markéta, 1975- (Grada Publishing, 2016)
Fitness příručka poskytuje slovem i obrazem rady a návody pro posilování jednotlivých svalových skupin.
Terminologický slovník
Keywords: posilování; kondiční cvičení; tvarování postavy; muscle strengthening; condition exercises; bodyforming; příručky; handbooks and manuals