Posilování : kondiční kruhový trénink : [200 cviků v 28 programech - s vlastní vahou, s lehkým náčiním] - Jarkovská, Helena, 1945- (Grada, 2009)
Autorka vybrala vhodné posilovací cviky, prováděné s váhou vlastního těla i s jednoduchým náčiním, a seřadila je do 28 ukázkových programů s různým zaměřením.
Terminologický slovník
Keywords: posilování; tělesná cvičení; kondiční cvičení; cvičení s náčiním; tvarování postavy; muscle strengthening; exercises; condition exercises; exercise with equipment; bodyforming; příručky; handbooks and manuals