Léčení firem v krizi : krizové řízení z pohledu manažera, který vedl záchranu značky Tatra - Karásek, Petr, 1964- (Grada, 2017)
Strategie, jak zachránit podnik v časech krize. Příručka pro krizové manažery.
Keywords: krizový management; podnikový management; crisis management; industrial management; příručky; handbooks and manuals