Uvolněné rodičovství : rozumně, citlivě a s menším nasazením - Koucká, Pavla, 1975- (Portál, 2017)
Autorka rozvíjí koncept uvolněného rodičovství. Zabývá se například zacházením s emocemi, nasloucháním rodičovské intuici, vyváženým uspokojováním potřeb všech členů rodiny, pozorností, kterou děti potřebují, zvyšováním psychické odolnosti...
Keywords: rodičovství; rodiče a děti; psychologie dítěte; výchova dítěte; parenting; parents and children; child psychology; child rearing; populárně-naučné publikace; popular works