Volný čas a jeho význam ve výchově - Kaplánek, Michal, 1962- (Portál, 2017)
Teoretický základ pro pedagogický výzkum volného času. Kniha volně navazuje na "Čas volnosti - čas výchovy".
Keywords: pedagogika volného času; mimoškolní výchova; čas -- filozofické pojetí; leisure education; out-of-school activities; time -- philosophical approach; kolektivní monografie; collective monographs