Psychosociální interakční výcvik v pedagogické praxi - Svoboda, Michal, 1975- (Západočeská univerzita v Plzni, 2017)
Publikace zaměřená na problematiku využití psychosociálního interakčního výcviku v pedagogické praxi.
Keywords: sociálněpsychologický výcvik; sociální interakce; inovace ve vzdělávání; osobnostní a sociální výchova; pedagogická evaluace; training of social psychological skills; social interaction; educational innovations; personal and social education; educational evaluation; monografie; monographs