Základy práva pro střední a vyšší odborné školy - Šíma, Alexander, 1951-; Suk, Milan, 1953- (C.H. Beck, 2017)
Učebnice pro střední a vyšší odborné školy podává ucelený přehled o důležitých právních odvětvích.
Přehled právních předpisů
Obsahuje rejstřík
Keywords: právo -- Česko; law -- Czechia; učebnice středních škol; učebnice vyšších odborných škol; textbooks (secondary); textbooks (postsecondary)