Normální život v nenormální době : základní školy a jejich učitelé (nejen) v období normalizace - Zounek, Jiří, 1973-; Šimáně, Michal, 1982-; Knotová, Dana, 1958- (Wolters Kluwer, 2017)
Kniha vytváří plastický obraz československého socialistického školství, který se zakládá jak na vzpomínkách pamětníků, získaných metodou orální historie, tak na studiu archivních, mnohdy pro podobné účely dodnes nevyužitých dokumentů.