Ruština pro začátečníky a samouky - Pařízková, Štěpánka, 1970- (Pařízek Pavel - P&P, 2017)
Součástí této publikace jsou i nahrávky namluvené rodilými mluvčími (v délce 183 minut) ke stažení zdarma, dále získáváte přístup k 120 interaktivním cvičením na procvičování slovní zásoby (přibližně 1 800 slovíček) a gramatických jevů na počítači. Dalších více než 90 interaktivních cvičení je optimalizováno i pro tablety a mobilní telefony. V zadní části učebnice naleznete slovníček a klíč. Nakladatelská anotace. Kráceno.
MP3 ke stažení na www.jazykoveknihy.cz
Obsahuje česko-ruský a rusko-český slovník
Keywords: ruština; Russian language; učebnice; textbooks