Digitální fotografie v Adobe Photoshop Lightroom 6 a CC - Kelby, Scott (Computer Press, 2016)
Podrobný průvodce nástrojem Adobe Photoshop Lightroom 6. Publikace detailně vysvětluje možnosti aplikace, která řeší komplexní správu, úpravu a prezentaci digitálních fotografií.
Přeloženo z angličtiny
Obsahuje rejstřík
Keywords: digitální fotografie; počítačové zpracování obrazu; grafické editory; Adobe Photoshop Lightroom (software); digital photography; computer image processing; graphics editors; Adobe Photoshop Lightroom; příručky; handbooks and manuals