Byznys trip, aneb, Život korporátního vedoucího - ŽKV (BizBooks, 2016)
Autoři věří, že po každé kapitolce se přistihnete, jak si říkáte věty typu "To znám", "Stejně jako u nás", "To kdybych věděl dřív", a možná také někdy "Blbost". Byznys Trip je totiž ze života... Všude fungují podobné principy a procesy. Všude je to o lidech, o přístupu a hlavně o dodržování pravidel a následování vize firmy. Nakladatelská anotace. Kráceno.
Keywords: manažerské dovednosti; manažerská komunikace; obchodní společnosti; profesní úspěch; management skills; communication in management; corporations; career success; populárně-naučné publikace; popular works