Vyučování matematice orientované na budování schémat: aritmetika 1. stupně - Hejný, Milan, 1936- (Univerzita Karlova, Pedagogická fakulta, 2014)
Publikace určená učitelům popisuje didaktické matematické prostředí, osvětluje poznávací proces žáka, věnuje se didaktickému zpracování aritmetiky 1. stupně s příležitostnými výhledy na předškolní věk a na 2. stupeň.
200 výt.
Keywords: matematika; předmětová didaktika; mathematics; teaching school subjects; monografie; monographs