Management v ošetřovatelské praxi - Brabcová, Iva; Bártlová, Sylva, 1950- (NLN, Nakladatelství Lidové noviny, 2015)
Publikace zaměřená na identifikaci a popis rizikových oblastí souvisejících s ošetřovatelskou péčí, popis preventivních opatření a návrhy praktických řešení ke zvýšení bezpečné ošetřovatelské péče.
Pod názvem: Zdravotně sociální fakulta, Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
Keywords: ošetřovatelství; management; zdravotnický management; nursing; health service management; kolektivní monografie; collective monographs