Chemická válka ve věku atomu a DNA : kapitoly z dějin chemických, toxinových a zápalných zbraní : období od roku 1945 do roku 2015 - Pitschmann, Vladimír, 1958- (Naše vojsko, 2016)
Výzkum, výroba, vývoj a vojenské využití chemických zbraní v období let 1945-2015.
Předchozí díly volné trilogie Kapitoly z dějin chemických, toxinových a zápalných zbraní tvoří svazky: Šamani, alchymisté, chemici a válečníci a Chemici v laboratořích a na bitevním poli
Keywords: 21. století; 20.-21. století; 1945-2015; zbraně hromadného ničení -- 21. století; bojové chemické látky -- 20.-21. století; chemické zbraně -- 20.-21. století; biologické zbraně -- 20.-21. století; toxinové zbraně -- 20.-21. století; chemická válka -- 20.-21. století; vojenské dějiny -- 20.-21. století; weapons of mass destruction -- 21st century; chemical warfare agents -- 20th-21st centuries; chemical weapons -- 20th-21st centuries; biological weapons -- 20th-21st centuries; toxin weapons -- 20th-21st centuries; chemical warfare -- 20th-21st centuries; military history -- 20th-21st centuries; monografie; monographs