Chemická válka ve věku atomu a DNA : kapitoly z dějin chemických, toxinových a zápalných zbraní : období od roku 1945 do roku 2015 - Pitschmann, Vladimír, 1958- (Naše vojsko, 2016)
Výzkum, výroba, vývoj a vojenské využití chemických zbraní v období let 1945-2015.