Evakuace ze zón havarijního plánování v závislosti na diferenciaci populace - Brehovská, Lenka, 1984- (NLN, Nakladatelství Lidové noviny, 2016)
Práce se zaobírá vybranými aspekty evakuace obyvatel ze zóny havarijního plánování. Součástí monografie jsou rovněž výsledky šetření o chování české populace v případě vypuknutí havárií a katastrof.