Drama a příběh : tvorba scénáře příběhového dramatu v dramatické výchově - Ulrychová, Irina, 1953- (Akademie múzických umění v Praze, Katedra výchovné dramatiky DAMU, 2016)
Příručka pro studenty dramatické výchovy podává návod, jak tvořit scénář příběhového dramatu.
Keywords: dramatická výchova; příběhové drama; theatre in education; story drama; učebnice vysokých škol; textbooks (higher)