To bych zvládl taky : umění moderny v komiksech - Kovář, Petr, 1979-; Navrátil, Ondřej, 1980- (Masarykova univerzita, 2016)
Příběh moderního výtvarného umění vyprávěný formou komiksu. Publikace proměny uměleckých směrů a hnutí od impresionismu po konceptuální umění; obrazovou složku doplňují stručné doprovodné texty.
První dotisk prvního vydání, 2017
"Text: Ondřej Navrátil, Petr Kovář ; ilustrace: Marta Kovářová ; redakce: Magda Navrátilová Garguláková"--Tiráž
Chronologický přehled
Keywords: 19.-20. století; umělecké směry a školy -- 19.-20. století; moderní umění; výtvarní umělci -- 19.-20. století; umělecká díla -- 19.-20. století; interpretace uměleckého díla; art styles and schools -- 19th-20th centuries; modern art; artists -- 19th-20th centuries; art works -- 19th-20th centuries; art interpretation; komiksy; obrazové publikace; comics (graphic works); pictorial works