To bych zvládl taky : umění moderny v komiksech - Kovář, Petr, 1979-; Navrátil, Ondřej, 1980- (Masarykova univerzita, 2016)
Příběh moderního výtvarného umění vyprávěný formou komiksu. Publikace proměny uměleckých směrů a hnutí od impresionismu po konceptuální umění; obrazovou složku doplňují stručné doprovodné texty.