Schůzky nad Seinou : rozhovory s legendami francouzského filmu - Žák, Jiří, 1946- (XYZ, 2009)
Rozhovory Jiřího Žáka s legendami francouzského filmu.
Převážně přeloženo z francouzštiny?
Keywords: 20.-21. století; filmoví herci -- Francie -- 20.-21. století; film actors -- France -- 20th-21st centuries; rozhovory; interviews