Základní pojmy divadla : teatrologický slovník - Zdeňková, Marie, 1957- (Libri : Národní divadlo, 2004)
Teatrologický slovník vychází z obecné taxonomie umění a obsahuje základní pojmy, týkající se divadla, scénografie, dramatických a divadelních žánrů.
1000 výt.
Keywords: divadlo; divadelní věda; oborová terminologie; theater; theatrology; terminology (professional); terminologické slovníky; výkladové slovníky; terminological dictionaries; explanatory dictionaries