Jak přežít nejen teroristický útok : příručka pro každého - Šándor, Andor, 1957- (Autreo, 2017)
Naučte se základní pravidla, která zvyšují vaši šanci na přežití nejen v případě teroristického útoku. Nakladatelská anotace. Kráceno.
Keywords: teroristické útoky; nebezpečné situace; přežití; osobní bezpečnost; terrorist attacks; dangerous situations; survival; personal safety; příručky; handbooks and manuals