Dejiny drámy : epochy identity v divadle od antiky po súčasnosť - Fischer-Lichte, Erika, 1943- (Divadelný ústav, 2003)
Slovenský překlad Dějin dramatu, jejichž autorkou je německá divadelní historička Erika Fischer-Lichte. Dějiny dramatu jsou koncipovány se zaměřením na jednotlivé epochy v divadle od antiky po současnost.
Přeloženo z němčiny
Keywords: světové drama; literárněvědné rozbory; drama; literární teorie; divadelní teorie; identita; world drama; literary criticism and history; literary theory; theory of theater; identity; studie; studies