Ovládněte svůj mozek : poslední kniha o mozku a zrychleném učení, kterou budete potřebovat - Činka, Libor, 1967- (BizBooks, 2012)
Detaily fungování podvědomé mysli k ovládnutí svých schopností. Příručka.
Keywords: mozek; myšlení; myšlenkové mapy; učení; rychlé čtení; trénink paměti; autohypnóza; brain; thought and thinking; mind maps; learning; speed reading; memory training; autohypnosis; příručky; handbooks and manuals