Chaplinovo království - Toeplitz, Krzysztof Teodor, 1933-2010 (Mladá fronta, 1965)
Studijní příspěvek k dějinám vývoje filmového umění od jeho počátků až po šedesátá léta 20. století.
Obsahuje rejstříky
Keywords: dějiny filmu; dějiny kinematografie; history of film; history of cinematography; monografie; monographs