Jakost netradičních surovin a jejich využitelnost v technologii výroby cereálních směsí = Quality of non-traditional raw materials and their application in the technology of cereal mixtures : teze habilitační práce

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author Sumczynski, Daniela, 1976- (Dissertant)
Format Book
LanguageCzech
Published Zlín : Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, 2017
SeriesTeze habilitační práce = Habilitation thesis summary
Subjects
ISBN9788074546440
Physical Description54 stran : ilustrace ; 21 cm

Cover

LEADER 00000nam a2200000 i 4500
001 88479
003 CZ-ZlUTB
005 20240829162302.0
007 ta
008 170406s2017 xr a f m 000 0 cze
015 |a cnb002892133 
020 |a 9788074546440  |q (brožováno) 
035 |a (OCoLC)989943138 
040 |a OLA001  |b cze  |d ABA001  |e rda 
041 0 |a cze  |a cze  |b eng 
072 7 |a 664  |x Potravinářský průmysl  |2 Konspekt  |9 19 
080 |a 633.1  |2 MRF 
080 |a 664.696  |2 MRF 
080 |a 663/664-021.465  |2 MRF 
080 |a 663/664  |2 MRF 
080 |a 663/664:[631.57+637]  |2 MRF 
080 |a (043.5)  |2 MRF 
080 |a (048.3)  |2 MRF 
100 1 |a Sumczynski, Daniela,  |d 1976-  |7 mzk2005294886  |4 dis 
245 1 0 |a Jakost netradičních surovin a jejich využitelnost v technologii výroby cereálních směsí =  |b Quality of non-traditional raw materials and their application in the technology of cereal mixtures : teze habilitační práce /  |c autor: Daniela Sumczynski 
246 3 1 |a Quality of non-traditional raw materials and their application in the technology of cereal mixtures 
264 1 |a Zlín :  |b Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně,  |c 2017 
300 |a 54 stran :  |b ilustrace ;  |c 21 cm 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a bez média  |b n  |2 rdamedia 
338 |a svazek  |b nc  |2 rdacarrier 
490 1 |a Teze habilitační práce =  |a Habilitation thesis summary 
500 |a "Studijní obor: Technologie potravin" 
500 |a 60 výtisků 
502 |a Teze habilitace--Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta Fakulta technologická, 2017 
504 |a Obsahuje bibliografie 
546 |a České a anglické resumé 
650 0 7 |a obilniny  |7 ph115526  |2 czenas 
650 0 7 |a cereální směsi  |7 ph951921  |2 czenas 
650 0 7 |a kvalita potravin  |7 ph135653  |2 czenas 
650 0 7 |a potravinářská technologie  |7 ph115836  |2 czenas 
650 0 7 |a potravinářské suroviny  |7 ph124428  |2 czenas 
650 0 9 |a cereals  |2 eczenas 
650 0 9 |a cereal mixtures  |2 eczenas 
650 0 9 |a food quality  |2 eczenas 
650 0 9 |a food technology  |2 eczenas 
650 0 9 |a food materials  |2 eczenas 
655 7 |a habilitační práce  |7 fd185153  |2 czenas 
655 7 |a teze  |7 fd133701  |2 czenas 
655 9 |a habilitation theses  |2 eczenas 
655 9 |a abstracts  |2 eczenas 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně.  |b Technologická fakulta  |7 kn20010709223  |4 pbl 
810 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně.  |t Teze habilitační práce 
910 |a ZLD002 
952 |0 0  |1 0  |4 0  |6 KSUMCZYNSKID  |7 0  |8 BOOK  |9 144518  |a UTBZL  |b UTBZL  |c 037  |d 2017-09-15  |l 0  |o K/SUMCZYNSKI,D.  |p 420010171158  |r 2019-08-26 00:00:00  |v 70.00  |w 2019-08-26  |x N:povinný výtisk;  |y 01 
992 |a BK  |b SK 
998 |a 007402199 
999 |c 88479  |d 88479