|
|
|
|
LEADER |
02749nam a2200649 i 4500 |
001 |
88466 |
003 |
CZ ZlUTB |
005 |
20240829162259.0 |
007 |
ta |
008 |
170621s2017 xr f m 000 0 eng |
015 |
|
|
|a cnb002904303
|
020 |
|
|
|a 9788074546426
|q (brožováno)
|
035 |
|
|
|a (OCoLC)1000516117
|
040 |
|
|
|a OLA001
|b cze
|d ABA001
|e rda
|
041 |
0 |
|
|a eng
|b cze
|b eng
|
072 |
|
7 |
|a 664
|x Potravinářský průmysl
|2 Konspekt
|9 19
|
080 |
|
|
|a 637.358
|2 MRF
|
080 |
|
|
|a 663/664-021.465
|2 MRF
|
080 |
|
|
|a 614.31
|2 MRF
|
080 |
|
|
|a 543.6:663/664
|2 MRF
|
080 |
|
|
|a 663/664:54
|2 MRF
|
080 |
|
|
|a (043.3)
|2 MRF
|
080 |
|
|
|a (048.3)
|2 MRF
|
100 |
1 |
|
|a Salek, Richardos Nikolaos,
|d 1985-
|7 ola2017957572
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Selected properties of dairy model systems containing ternary mixtures of phosphate and citrate salts =
|b Vybrané vlastnosti modelových systémů mléka obsahujících ternární směsi fosforečnanových a citronanových solí : doctoral thesis summary /
|c author: Richardos Nikolaos Salek
|
246 |
3 |
1 |
|a Vybrané vlastnosti modelových systémů mléka obsahujících ternární směsi fosforečnanových a citronanových solí
|
264 |
|
1 |
|a Zlín :
|b Tomas Bata University in Zlín,
|c 2017
|
300 |
|
|
|a 54 stran ;
|c 21 cm
|
336 |
|
|
|a text
|b txt
|2 rdacontent
|
337 |
|
|
|a bez média
|b n
|2 rdamedia
|
338 |
|
|
|a svazek
|b nc
|2 rdacarrier
|
490 |
1 |
|
|a Doctoral thesis summary
|
500 |
|
|
|a "Study program: Chemistry and food technology P2901, study subject: Food technology 2901V013"
|
500 |
|
|
|a 30 výtisků
|
502 |
|
|
|a Teze disertační práce (Ph.D.)--Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Technologická fakulta, 2017
|
504 |
|
|
|a Obsahuje bibliografie
|
546 |
|
|
|a České a anglické resumé
|
650 |
0 |
7 |
|a tavené sýry
|7 ph541617
|2 czenas
|
650 |
0 |
7 |
|a kvalita potravin
|7 ph135653
|2 czenas
|
650 |
0 |
7 |
|a analýza potravin
|7 ph135544
|2 czenas
|
650 |
0 |
7 |
|a potravinářská chemie
|7 ph115834
|2 czenas
|
650 |
0 |
9 |
|a processed cheese
|2 eczenas
|
650 |
0 |
9 |
|a food quality
|2 eczenas
|
650 |
0 |
9 |
|a food analysis
|2 eczenas
|
650 |
0 |
9 |
|a food chemistry
|2 eczenas
|
655 |
|
7 |
|a disertace
|7 fd132024
|2 czenas
|
655 |
|
7 |
|a teze
|7 fd133701
|2 czenas
|
655 |
|
9 |
|a dissertations
|2 eczenas
|
655 |
|
9 |
|a abstracts
|2 eczenas
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně.
|b Technologická fakulta
|7 kn20010709223
|4 pbl
|
810 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně.
|t Teze disertační práce
|
910 |
|
|
|a ZLD002
|
928 |
9 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
|
992 |
|
|
|a BK
|b SK
|
998 |
|
|
|a 007482197
|
999 |
|
|
|c 88466
|d 88466
|
952 |
|
|
|0 0
|1 0
|4 0
|6 KSALEKRN
|7 0
|8 BOOK
|9 144505
|a UTBZL
|b UTBZL
|c 037
|d 2017-09-15
|o K/SALEK,R.N.
|p 420010171171
|r 2019-08-26
|v 70.00
|w 2019-08-26
|x N:povinný výtisk;
|y 01
|